Projecte de reforma Carrer Sardenya

reforma-integral-sardenya
reforma-integral-sardenya
reforma-integral-sardenya
reforma-integral-sardenya
reforma-integral-sardenya
reforma-integral-sardenya
reforma-integral-sardenya
reforma-integral-sardenya
reforma-integral-sardenya
reforma-bany-vic
reforma-integral-sardenya
reforma-integral-sardenya

Un reforma integral amb molt d’encant al Carrer Sardenya de Barcelona.
Aquest projecte, destaca per la recuperació dels meravellosos sostres de volta catalana, amb rajoles d’un color terracota vermellosa molt intensa i bigues de fusta natural al qual hem afegit focus Industrials. A més es va fer un reforç estructural amb biga de Ferro per a crear l’estètica industrial i combinar-la amb l’encant rústic que li aporten els sostres amb tanta personalitat.

Aquest encant, també està present en el sòl de rajola hidràulica restaurat en les zones d’accés als passadissos, en els quals predominen els colors vibrants, plens de contrastos cromàtics i els materials naturals característics de la nostra signatura.

En la cuina s’ha apostat per una distribució diàfana obrint l’accés al saló per a maximitzar l’entrada de llum provinent del gran finestral del saló menjador. En el menjador, hem rescatat una fantàstica paret d’obra vesteixi que emmarca la zona de la cuina i combina a la perfecció amb els sostres.
També s’han rescatat les parets d’obra vista d’origen de l’habitatge en les zones dels banys i passadís, en el qual, a més hem potenciat integrant il·luminació Led perimetral per a ressaltar la seva bellesa i il·luminar les àrees.

En els banys, es va optar per donar-li protagonisme a les tonalitats clares en rajoles i mobiliari per a incrementar la sensació de netedat i que els elements de contrast agafessin molta força.

D’altra banda, les habitacions infantils, s’han concebut des d’una visió molt neta, amb contrastos de color en tonalitats pastel amb dibuixos personalitzats en les parets i detalls decoratius suaus.

Sent fidels al nostre compromís, aquest habitatge s’ha reformat íntegrament donis del respecte per la conservació dels elements d’origen, la inclusió d’elements naturals i donis de la voluntat de donar protagonisme i restaurar aquells elements que formaven part de la finca, restaurant-los i omplint-los de vida.

Demana pressupost sense compromís

Obtindràs un estudi complet del teu espai amb el projecte de disseny 3D de la teva reforma i el nostre assessorament professional.

Estudiem el teu projecte

6 + 14 =