Projecte de reforma a Meridiana

reforma-integral-meridiana
reforma-integral-meridiana
reformes-a-vic
reforma-integral-meridiana
reforma-integral-meridiana
reforma-integral-meridiana
reforma-integral-meridiana
reformes-banys-osona
reforma-integral-meridiana
reforma-integral-meridiana
reforma-integral-meridiana
reforma-integral-meridiana

Un projecte de reforma integral a la Meridiana de Barcelona molt elegant i ple de detalls que transmeten frescor i li aporten un aire molt acollidor.
Començant pel saló menjador, trobem diversos elements que destaquen i omplen de caràcter l’estança, com poden ser, les portes corredisses de guia vista en fusta a la qual se li ha donat una tonalitat negra que simula un acabat en ferro, en la qual, a més, s’han incorporat marcs de vidre per a facilitar i maximitzar l’entrada de llum natural a la cuina.

Un altre dels elements estructurals que més destaquen és la biga vista del menjador que, visualment, li aporta un toc industrial suavitzat amb els colors neutres de les parets, el mobiliari en fusta clara i les cadires en gris suau de la mateixa tonalitat. A més, en el saló, incorporem una butaca en un to groc vibrant al costat del sofà gris amb elements decoratius més tendres que li donen un aspecte molt acollidor.

En la cuina, hem jugat amb les textures del terre per a separar els ambients. Un terre preciós de mosaic i el parquet laminat de fusta clara es combinen a la perfecció. El mobiliari blanc amb els electrodomèstics excel·lentment integrats li dóna un aspecte net, clar i elegant.

En els banys, s’ha apostat pel blanc com a protagonista, al costat de la fusta clara i materials nobles com el vidre, creant una gran mampara envidrada, perfecta per a crear la sensació d’amplitud necessària en espais reduïts. Contrasten, l’aixeteria negra i la fusteria dels tancaments, amb els colors suaus del bany i l’efecte amarmolat del revestiment de les parets, capaces de resistir la humitat produïda per la condensació de l’aigua calenta en el moment de la dutxa.

Sens dubte, l’habitació amb més personalitat, és l’habitació infantil, molt acollidora i amb mobiliari d’estil eco-restaurat i una pintura de paret personalitzada per a donar-li un aspecte més juvenil i desenfadat.

L’habitació doble, segueix la mateixa línia d’estil de tot l’habitatge, amb les tonalitats blanques, els armaris encastats a la paret i amb un estil molt personal en la decoració tèxtil del llit. Els colors i les formes geomètriques diuen molt de la personalitat alegre dels propietaris.

Cada reforma és especial, com cada propietari. I el nostre major assoliment continuarà sent el d’adaptar els teus espais a tu, perquè gaudis cada dia de la teva llar i aquesta reflecteixi el millor de tu.

Demana pressupost sense compromís

Obtindràs un estudi complet del teu espai amb el projecte de disseny 3D de la teva reforma i el nostre assessorament professional.

Estudiem el teu projecte

6 + 8 =