Projecte de reforma Carrer Gràcia

reformes-integrals-osona
reformes-integrals-osona
reformes-integrals-osona
reformes-integrals-osona
reformes-integrals-osona
reformes-integrals-osona
reformes-integrals-osona
reformes-integrals-osona
reformes-integrals-osona

Reforma d’estil nòrdic en aquest lluminós pis situat en el barri Gracia de Barcelona.
L’estudi de la distribució ha estat clau per a aprofitar l’espai i augmentar la sensació d’amplitud. Gran encert obrir la cuina al menjador, mitjançant una illa central equipada amb la zona d’aigües. Seguidament ve la taula de menjador, la qual contrasta per material i textura en el conjunt blanc de la cuina. A destacar el detall de la peça que col·loquem l’en frontal de la cuina, una rajola geomètrica de forma hexagonal.

El blanc és el color predominant en parets, mobles i complements. Destaquen detalls d’altres colors dels elements decoratius i sobretot els elements de fusta, ho apreciem en el saló on veiem la combinació de la fusta sense tractar i el metall dins d’un envolupant blanc.

Per a la reforma dels banys, seguim la línia general del projecte, on predominen els tons clars i lluminosos. El bany principal, destaca pel blau del material triat per al sòl, un mosaic tipus hidràulic. El mateix mosaic el trobem en la paret del vàter, coronat amb una fusta de maple a conjunt amb el moble de bany. Senzillesa i elegància, amb un toc original.

El bany suite, d’ambient molt relaxat, on combinem una peça porcelanita preciosa, en parets i sòl. La seva textura i tonalitats pedra aconsegueix transportar-nos a un spa. Contrasta la tarima de fusta de IPE que conforma el plat de dutxa i uns prestatges del mateix acabat.

Lluminositat, calidesa i elegància, una reforma que ha aconseguit transformar el pis i adaptar-se a les noves necessitats dels nostres clients. Un espai per a desconnectar, per a relaxar-se i ple de bones vibracions.

Demana pressupost sense compromís

Obtindràs un estudi complet del teu espai amb el projecte de disseny 3D de la teva reforma i el nostre assessorament professional.

Estudiem el teu projecte

2 + 3 =